Behangen. Zelf doen of laten doen?

Wilt u iets klassieks of juist modern? Bij Firma Fred van Rijn hebben wij een groot assortiment wandbekleding in veel verschillende kwaliteiten en dessins. In de winkel op de Leyweg in Den Haag hebben wij ruim 1000 rollen behang op voorraad.

Ruime keuze in behang


Met zorg hebben we een zeer ruime keuze in alle soorten en designs voor u samengesteld. Kom vooral eens de sfeer proeven in onze winkel in Den Haag. Bekijk ook direct onze tips bij het behangen.

Waarom uw behang kopen of het behangen in Den Haag door ons laten doen? Wij bieden vele voordelen, waaronder;

  • Grote showroom met zonwering, rolluiken, verf en behang
  • Scherpe prijzen
  • Uitstekende service
  • Ook voor reparaties aan zonwering

Papier, vinyl, vlies of glasvezel behang?

Tegenwoordig zijn er oersterke soorten behang die iedere muur superstrak en hard kunnen maken. Meestal volstaat het traditionele papier of duplex behang uit Den Haag. Goedkoop, afwasbaar en super mooi. Nieuw behang voelt als een nieuw huis, ook in Den Haag!

Klassiek, modern of kinderkamer?

Behalve onze eigen collectie, die direct leverbaar is, kunt u ook behang bestellen bij ons. U heeft keuze uit bijvoorbeeld de gehele Eijffinger collectie. Wij hebben behang in onze winkel in allerlei stijlen, zoals klassiek, modern of zelfs voor in de kinderkamer. Meer weten hierover? Kom langs in onze winkel of neem contact op!

De familie Meijer heeft onlangs de kinderkamer opgeknapt. De kleine Lisa was de babykamer ontgroeit en wilde nu echt wat totaal anders.

Monique had zelf al op internet gezocht naar een passend motief en deze gevonden bij Fred van Rijn op de Leyweg.

 

Kom langs voor een advies op maat.

Wij hopen u binnenkort te verwelkomen in onze speciaalzaak.

Eigenaren Wilko & Kees-Jan Bil

070 32.11.400

 

Onze projecten Meer op Facebook