< title>Fred van Rijn | Vloeren - laminaat

Laminaat

De term laminaat wordt gebruikt voor de kunststof vloerbedekking. Het is een vloerbedekking die uit losse platen bestaat. Het is qua uiterlijk en eigenschappen vergelijkbaar met parket.

Laminaat op de vloer is mooi en makkelijk

Laminaat als vloerbedekking bestaat meestal uit drie tot vier lagen: een kunststof onderlaag een drager, een laagje bedrukt papier (over het algemeen bedrukt met een houtstructuur) en de kunststof toplaag. De toplaag of 'slijtlaag' is bij goedkope producten meestal dun waardoor de levensduur korter is.

Om een indruk te geven van de mogelijkheden bekijk hier de collectie van Interfloor

Eenvoudig te klikken

De verschillende stukken worden in elkaar geschoven of geklikt, en vormen zo een stevige dichte vloerbedekking. Het is geen natuurproduct, en daardoor is het onderhoud eenvoudig.

Lekker schoon met een warme uitstraling

Laminaat is makkelijk schoon te houden en geeft de kamer een warme uitstraling. Tegenwoordig zijn er tal van verschillende motieven te krijgen in heel veel verschillende kleuren. Daardoor is het combineren van twee verschillende uitvoeringen tegenwoordig ook heel goed mogelijk. Met contrast en mooie vormen kunnen hele mooie vloeren gelegd worden.

Laten doen: snel, goed en betaalbaar

Onze laminaatleggers werken snel en goed. Uw nieuwe vloerbedekking ligt er straks helemaal perfect bij. Ook het weghalen van uw oude vloerbekleding kan door ons gedaan worden. Kom eens langs in onze winkel of bel voor een afspraak. Goed inmeten is belangrijk en ook dat doen wij graag voor u.

Kom langs voor een advies op maat.

Wij hopen u binnenkort te verwelkomen in onze speciaalzaak.

Eigenaren Wilko & Kees-Jan Bil

070 32.11.400

 

Onze projecten Meer op Facebook