Luxaflex of Jaloezieën

Horizontale zonwering is sfeervol en tijdloos. Met dit type doseert u in een handomdraai het zonlicht in uw woning, u bepaalt zelf de lichtinval. Dit is te verkrijgen in vele verschillende designs en in alle lengtes. De horizontale banen geven een dynamisch effect en door de vele verschillende mogelijkheden kan het in elke kamer iets toevoegen aan het interieur.

Metaal, kunstof of hout

Iedereen heeft een eigen stijl. Laat u inspireren door de uitgebreide collectie raamdecoratie, waarmee u elke kamer verfraait en het invallende licht perfect regelt. Maak kennis met alle mogelijkheden en bezoek daarna onze winkel.

Makkelijk op te hangen

Jaloezieën laten zich heel makelijk op hangen en kunnen desgewenst op maat worden besteld. Bij oude en veel gebruikte jaloezieën kunnen de draden worden vernieuwd waardoor ze weer jaren mee kunnen.

Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze op basis van onze jarenlange ervaring. Maak vandaag nog een afspraak en dan komen wij direct even langs om alle mogelijkheden te bespreken en te laten zien. Uiteraard geheel vrijblijvend.

Vakkundige en snelle montage

Op bijna iedere plek is zonwering mogelijk. Voor ieder probleem hebben wij een prima oplossing. Na een oriënterend gesprek in onze winkel, waar wij zeer veel kunnen demonstreren komen wij graag bij u langs om de situatie te bekijken en bespreken. Ook voor studenten en senioren bieden wij uitstekende producten aan. Onze monteurs plaatsen zelfs zonwering op de 22e verdieping. Meer hierover leest u hier.

Kom langs voor een advies op maat.

Wij hopen u binnenkort te verwelkomen in onze speciaalzaak.

Eigenaren Wilko & Kees-Jan Bil

070 32.11.400

 

Onze projecten Meer op Facebook