Novilon of vinyl vloerbedekking

Op de vloer lijkt het echt hout, maar dat is het niet. Laminaat op de rol noemen ze het ook wel. De voordelen van vinyl met de uitstraling van hout. Novilon is het bekenste en beste merk.

Vinyl op de vloer is mooi en makkelijk

Vinyl is makkelijk schoon te houden en geeft de kamer een warme uitstraling. Tegenwoordig zijn er tal van verschillende motieven te krijgen in heel veel verschillende kleuren. Daardoor is het combineren van twee verschillende uitvoeringen tegenwoordig ook heel goed mogelijk. Met contrast en mooie vormen kunnen hele mooie patronen gelegd worden.

Vinyl is weer helemaal terug. De nieuwe vloeren zijn mooi en zeer slijtvast. Om een indruk te geven van de mogelijkheden bekijk hier de Novilon collectie van Forbo

Heel snel gelegd

Vinyl is tegenwoordig heel sterk en slijtvast. Op het eerste gezicht is het nauwelijks te onderscheiden van laminaat als u voor een houtlook gaat. Het laat zich echter veel sneller leggen en is geheel naadloos. Ideaal voor ruimtes waar het wel eens nat kan worden.

Laten doen: snel, goed en betaalbaar

Onze tapijtleggers werken snel en goed. Uw nieuwe vloerbedekking ligt er straks helemaal perfect bij. Ook het weghalen van uw oude trapbekleding kan door ons gedaan worden. Kom eens langs in onze winkel of bel voor een afspraak. Goed inmeten is belangrijk en ook dat doen wij graag voor u.

Kom langs voor een advies op maat.

Wij hopen u binnenkort te verwelkomen in onze speciaalzaak.

Eigenaren Wilko & Kees-Jan Bil

070 32.11.400

 

Onze projecten Meer op Facebook