Onderhoud van zonwering, gordijnen en vloeren

Met het juiste onderhoud blijven uw spullen langer mooi en functioneel. Het is ook nog eens goedkoper want zonder onderhoud zult u veel sneller iets nieuws moeten kopen.

Kees-Jan (links) en Wilko Bil (rechts)

Goed onderhoud verlengd de levensduur

Zelfs onderhoudsarme producten hebben af en toe een grondige inspectie nodig. Een klein onderdeel vervangen is veel goedkoper dan wachten tot het helemaal versleten is en uit elkaar valt.

Preventief onderhoud

Het inspecteren van zonwering kan soms vanaf afstand met het blote oog. Door het in- en uitdraaien van de zonwering is snel duidelijk of er ergens iets niet helemaal goed zit. Soms is het aanbrengen van smeervet al voldoende om het loopwerk weer soepel te laten werken. Een nieuw boutje, veertje of schroefje kan er voor zorgen dat uw zonwering weer jaren mee kan.

Reparatie

Inspecteer bij het begin van het voorjaar uw zonwering of laat ons het doen. Dan lopen we alles even grondig na en voeren we gelijk kleine reparaties uit als dat nodig is. Laat aan het einde van het seizoen uw zonwering goed drogen voordat u hem weer voor maanden opbergt.

Vervanging

Als reparatie niet meer mogelijk is of te veel gaat kosten is vervanging de beste optie. Meestal volstaat het om een paar onderdelen te vervangen om uw zonwering er weer als nieuw uit te laten. Het doek is daarbij het het meest opvallende onderdeel en dat laat zich meestal makelijk vervangen.

Reiniging

Veel producten laten zich goed schoonmaken mits je weet hoe het moet en wanneer je de juiste spullen gebruikt. Als iets vies is maar niet versleten dan is reiniging vaak veel goedkoper dan nieuw kopen. Lees meer.

Vloerbekleding gaat langer mee

Voor tapijt, laminaat en vinyl bestaan aparte onderhoudsetjes. Net als bij uw keukenblad voorkomt het onderhoudsmiddel dat vocht en viezigheid snel intrekken en smerige vlekken ontstaan. Nieuwe producten worden vaak voorzien van zo'n afstotend laagje en als u dat goed onderhoud blijft uw vloebekleding mooier en schoner.

Laten doen: snel, goed en betaalbaar

Vlekken, verkleuring, kapot? Voor ieder probleem hebben wij een uitstekende oplossing. Dus ook voor de reiniging van uw tapijt, zonwering of gordijnen bent u bij ons aan het juiste adres.

Als schoonmaken geen optie meer is helpen we u graag met het uitzoeken van iets nieuws. klik hier

Kom langs voor een advies op maat.

Wij hopen u binnenkort te verwelkomen in onze speciaalzaak.

Eigenaren Wilko & Kees-Jan Bil

070 32.11.400

Onze projecten Meer op Facebook