Dichtbij de klant

"Het gaat als een speer!" Wilko Bil, de eigenaar van Fred van Rijn Zonwering & Woondecoratie aan de Leyweg heeft geen last van de crisis. Wel heeft hij te maken met de seizoenen. "De zonweringen doen het nu natuurlijk goed, maar in oktober, november is dat relatief rustig".

Kees-Jan (links) en Wilko Bil (rechts)

Meer dan alleen zonwering

Gelukkig draait de winkel niet alleen op zonweringen. "Het is ooit begonnen als een zaak met alleen verf en behang, nu hebben we het complete aanbod voor heel het inrichten van een woning. Van behang en verf tot vloerafwerking, wandafwerking en verschillende zonweringen." Daardoor is Fred van Rijn al 40 jaar een begrip in Den Haag. Begonnen op de Jan Luykenlaan verhuisde de winkel ongeveer 20 jaar geleden naar de Leyweg. "We zitten hier goed, aan de rustige kant van de Leyweg. Hier kun je tenminste makkelijk parkeren."De kracht van Fred van Rijn is volgens Wilko Bil dat het nog steeds allemaal heel persoonlijk is.

.

Ervaren team

We werken met een kleine ploeg met behangers en monteurs. De klant heeft één aanspreekpunt, en toch hebben we het complete aanbod. Wilko Bil begon bij Fred van Rijn in loondienst, later nam hij de zaak over. Hij heeft er nog steeds veel plezier in: "Het leuke is het directe contact met de mensen. En omdat ik zelf bij de mensen langsga is het leuk om te zien hoe een huis helemaal opgeknapt wordt. Van bijvoorbeeld een stoffige nieuwbouwwoning naar een compleet ingericht huis." Een enthousiaste vaste klant komt binnen en voegt er aan toe: "De Posthoorn? Schrijf maar op dat Wilko altijd alles meteen goed uitlegt voor een leek als ik".

Montage in heel regio Haaglanden

Wij werken met eigen mensen. Vakkundige monteurs en ervaren behangers met professioneel gereedschap die weten wat service betekent. Of het nou op de begane grond is of op de 22e verdieping. Ons team zorgt er voor dat uw aankoop perfect wordt afgeleverd en gemonteerd.

Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring en dus veel projecten uitgevoerd. Kijk op onze projecten pagina voor een kleine selectie of kijk op onze facebookpagina voor nog veel meer projecten bij tevreden klanten.

Voor een keurige dame in Monster hingen wij een zonnescherm op.

Voor een familie in Den Haag monteerden wij rolluiken.

Voor een psychiater in Scheveningen brachten wij markiezen aan.

Onze projecten Meer op Facebook

NIEUWS
Firma Fred van Rijn en Bernard Gemen fuseren

‘Door de krachten te bundelen, zijn we completer geworden’.

Onder de nieuwe naam Firma Fred van Rijn en Bernard Gemen gaat het bedrijf met 123 jaar ervaring en deskundigheid op het gebied van woondecoratie verder.

Lees het artikel: als PDF - als JPG (bron: Zuidwester Krant)