Plisségordijnen zijn veelzijdig

Plisségordijnen zijn door hun veelzijdigheid uitermate geschikt voor afwijkende raamvormen, dakramen en serres. De plisségordijnen zijn voorzien van een fraai lijnenspel en de geplisseerde stof geeft uw interieur een moderne uitstraling.

Afwijkende raamvormen, dakramen en serres

Plisségordijnen zijn door hun veelzijdigheid uitermate geschikt voor afwijkende raamvormen, dakramen en serres. Welk product u kiest is een kwestie van functionaliteit en vooral van smaak. De keuze is bijna onvoorstelbaar. De keuze in kleur is nog vele malen groter.

Situatie

Zowel de vrijhangende-, ingespannen-, plafond- als dakraamsystemen zijn in vele modellen leverbaar. Met plisségordijnen kunt u zelf bepalen of u het zonlicht wil doorlaten of wilt verduisteren, dit zijn de zogenaamde “Day en Night” plissés. De plisségordijnen zijn in bijna elke raamtoepassing en ruimte te plaatsen, zelfs bij een horizontale plaatsing. Het Duette honingraatplisségordijn is voorzien van honinggraatvormige tunnels, deze tunnels zorgen voor een isolerende en daardoor energiebesparende werking. De spandraden lopen onzichtbaar door de stof.

Op maat gemaakt

Plisségordijnen worden op maat gemaakt en hebben een eigentijdse en decoratieve uitstraling.

 

Vakkundige en snelle montage

Op bijna iedere plek is zonwering mogelijk. Voor ieder probleem hebben wij een prima oplossing. Na een oriënterend gesprek in onze winkel, waar wij zeer veel kunnen demonstreren komen wij graag bij u langs om de situatie te bekijken en in te meten. We hangen uw gordijnen desgewenst ook netjes op. Meer hierover leest u hier.

Kom langs voor een advies op maat.

Wij hopen u binnenkort te verwelkomen in onze speciaalzaak.

Eigenaren Wilko & Kees-Jan Bil

070 32.11.400

 

Onze projecten Meer op Facebook