Onze projecten en klanten

Hieronder ziet u een kleine selectie van onze projecten en tevreden klanten. Op onze facebookpagina vindt u nog veel meer projecten die wij hebben uitgevoerd.

Markiezen in de Vogelwijk

Bij zo'n oud huis zoals dit passen markiezen toch eigenlijk het beste. In september hebben we deze drie markiezen opgehangen waardoor het huis meteen een heel ander aanzicht krijgt.

 

Behang, vloer en zonwering voor mevrouw Mulder

Mevrouw Mulder zit er weer als nieuw bij. In één werkweek tijd deden wij het volgende; alle wanden een mooi licht behangetje, al het houtwerk een fris kleurtje en overal binnenzonwering geplaatst.

" In mijn beroep als stewardes maak ik soms rare uren. Het is nu heel fijn thuiskomen in mijn nieuwe huis. Een interieur om te relaxen zonder drukke tierelantijnen is waar ik voor ga.

De vloer lijkt van echt hout, maar het is Novilon, lekker warm, zacht en heel makkelijk schoon te houden. Mijn interieur is nu precies zoals ik het wou".

 

Nog meer projecten

Een psychiater in scheveningen liet het bedrijfspand in Scheveningen voorzien van een tiental kleine markiezen.

 

Een winkeltje in het centrum van den haag liet een markies plaatsen met daarop haar bedrijfslogo. Voor winkels en restaurants is een markies een geweldige blikvanger. Door op het markies de bedrijfsnaam of het bedrijfslogo te zetten, ziet men al vanaf grote afstand wie u bent en wat u doet.

 

Een bedrijfspand in Rotterdam werd voorzien van mooie blauwe markiezen.

 

Een groentenboer kreeg twee nieuwe zonneschermen om de zon uit de zaak te houden.

 

Een nieuwe inrichting voor een gemeenschappelijke woonkamer met moderne gordijnen.

Kom langs voor een advies op maat.

Wij hopen u binnenkort te verwelkomen in onze speciaalzaak.

Eigenaren Wilko & Kees-Jan Bil

070 32.11.400

 

Onze projecten Meer op Facebook