Specialist in alle soorten raamdecoratie

Wij leveren uitsluitend kwaliteitsproducten tegen een zeer scherpe prijs en monteren dit indien nodig in de gehele regio. In onze winkel hangt een zeer uitgebreid assortiment met diverse vormen van raamdecoratie. Maar met zoveel mogelijkheden is het soms lastig kiezen. Bel ons voor advies of kom naar onze winkel.

Op maat gemaakt?

Wat u ook kiest. Wij zorgen ervoor dat het precies op maat wordt afgeleverd en desgewenst ook netjes wordt opgehangen.

Traditioneel hangt raamdecoratie zoals gordijnen aan een rail. Er zijn tegenwoordig ook andere systemen die zich heel prettig laten bedienen en er schitterd uizien. Ook deze bevestigen wij graag voor u want in beton boren gaat veel makelijker met een profssionele boormachine.

Horizontaal of verticaal?

Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze op basis van onze jarenlange ervaring. Maak vandaag nog een afspraak en dan komen wij direct even langs om alle mogelijkheden te bespreken en te laten zien. Uiteraard geheel vrijblijvend.

Vakkundige en snelle montage

Op bijna iedere plek is zonwering mogelijk. Voor ieder probleem hebben wij een prima oplossing. Na een oriënterend gesprek in onze winkel, waar wij zeer veel kunnen demonstreren komen wij graag bij u langs om de situatie te bekijken en bespreken. Ook voor studenten en senioren bieden wij uitstekende producten aan. Onze monteurs plaatsen zelfs zonwering op de 22e verdieping. Meer hierover leest u hier.

Kom langs voor een advies op maat.

Wij hopen u binnenkort te verwelkomen in onze speciaalzaak.

Eigenaren Wilko & Kees-Jan Bil

070 32.11.400

 

Onze projecten Meer op Facebook