Reiniging

Als iets vies is maar niet versleten dan is reiniging vaak veel goedkoper dan nieuw kopen. Veel producten laten zich goed schoonmaken mits je weet hoe het moet en wanneer je de juiste spullen gebruikt.

Wat een verschil, na reiniging weer zo goed als nieuw

Textiel en stoffen

Het doek van uw zonnescherm en uw tapijt laten zich over het algemeen goed reinigen. Buiten veroorzaken algen en uitlaatgassen vaak lelijke vlekken en dan lijkt het al snel erg smerig. Goed drooghouden en voldoende ventilatie is het enige wat voorkomt dat vochtigheid geen kans krijgt. Maar zit het er eenmaal op, dan is reiniging de enige oplossing om het weer schoon te krijgen. Vaak is handwarm water met een licht reinigingsmiddel al voldoende om het weer schoon en fris te krijgen.

Binnen kunnen door gebruik en kleine ongelukjes ook de nodige leijke vlekken ontstaan. Gordijnen en vitrage kunt u vaak (laten) wassen. Maar voor tapijt en andere stoffen is dat niet mogelijk. Dat zal handmatig of machinaal gereinigd moeten worden.

Niet alleen de vlek behandelen

Om een goed resultaat te krijgen is het belangrijk dat u niet alleen de vlek aanpakt. Wanneer u gaat boenen op één enkele plek leidt dat heel vaak tot verkleuring. Simpel gezegd; u maakt een klein deel schoon wat vervolgens lichter afsteekt tegen de rest. Het beste is om eerst de vlek en daarna gelijk het hele oppervlakte te reinigen.

snel, goed en betaalbaar

Vlekken, verkleuring, kapot? Voor ieder probleem hebben wij een uitstekende oplossing.

Voor uw tapijt, zonwering of gordijnen bent u bij ons aan het juiste adres.

Als schoonmaken geen optie meer is helpen we u graag met het uitzoeken van iets nieuws.

 

Kom langs voor een advies op maat.

Wij hopen u binnenkort te verwelkomen in onze speciaalzaak.

Eigenaren Wilko & Kees-Jan Bil

070 32.11.400

 

Onze projecten Meer op Facebook