Rolluiken zijn heel praktisch

Rolluiken zijn helemaal in. Steeds meer mensen ontdekken de vele voordelen zoals de energiebesparing op verwarming of airco. Moderne rolluiken zijn heel praktisch en mooi om te zien. Er zijn drie belangrijke redenen om te kiezen voor rolluiken; zonwering, isolatie en inbraakpreventie.

Situatie

In de winter isoleren rolluiken uw ramen tegen de kou. Zomers houden ze de warmte buiten en dat merkt u aan uw energierekening, die is stukken lager.

Rolluiken passen bijna op ieder raam en nemen nauwelijks ruimte in. Ideaal wanneer er weinig of geen uitvalmogelijkheid is of bij veel wind.

Alles in eigen hand

Doordat wij de productie van onze rolluiken in eigen hand hebben en onze producten voortdurend aan strenge controle onderwerpen, kunnen wij hoge kwaliteit en een lange levensduur garanderen.

De lamellen zijn voorzien van meerdere laklagen en hebben een hoogwaardige oppervlaktebehande-ling ondergaan. Hierdoor hoeven de rolluiken niet onderhouden te worden en is de kleurechtheid gegarandeerd. Regen, hagel, wind, zonlicht en luchtvervuiling zullen op onze rolluiken geen invloed hebben.

Ons bedrijf vervaardigt alle rolluiken alleen uit het sterkste aluminium. Door jarenlange ervaring en voortdurend testen kunnen we zeer hoogwaardige kwaliteit leveren, die de hoogste toets der kritiek kan weerstaan.

Al onze producten zijn inbraakpreventief. Inbrekers zullen zich wel twee maal bedenken als uw huis of bedrijfspand is uitgerust met rolluiken van Fred van Rijn.

Vakkundige en snelle montage

Op bijna iedere plek is zonwering mogelijk. Voor ieder probleem hebben wij een prima oplossing. Na een oriënterend gesprek in onze winkel, waar wij zeer veel kunnen demonstreren komen wij graag bij u langs om de situatie te bekijken en bespreken. Ook voor studenten en senioren bieden wij uitstekende producten aan. Onze monteurs plaatsen zelfs zonwering op de 22e verdieping. Meer hierover leest u hier.

Kom langs voor een advies op maat.

Wij hopen u binnenkort te verwelkomen in onze speciaalzaak.

Eigenaren Wilko & Kees-Jan Bil

070 32.11.400

 

Onze projecten Meer op Facebook