Screens maken het strak

Een screen geeft een moderne en strakke uitstraling. Net als bij rolluiken zit de zonwering zit vlak tegen het raam. Dit type zonwering is zeer populair en bijna overal toepasbaar. Maak een afspraak of kom naar onze winkel.

Situatie

Het zonlicht effectief gefilterd. Een vlakhangende zonwering die oorspronkelijk is ontworpen voor bedrijfsmatige toepassingen, maar nu ook de particuliere markt veroverd heeft. Dit type zonwering zorgt ervoor dat overdag zicht naar buiten toe behouden blijft zonder inkijk naar binnen toe.

Screens zijn de trend

Screens worden met name toegepast in situaties waar andere zonweringssystemen niet toepasbaar zijn of vanwege de grote windvastheid van deze zonwering. Ideaal als u vaak van huis bent en uw kamerplanten blijven mooi groen en gezond.

Ook met de bediening heeft u ruime keuze. Eenvoudig met de hand, electrisch met knop of afstandbediening of geheel automatisch door middel van een zonwindmeter.

Vakkundige en snelle montage

Op bijna iedere plek is zonwering mogelijk. Voor ieder probleem hebben wij een prima oplossing. Na een oriënterend gesprek in onze winkel, waar wij zeer veel kunnen demonstreren komen wij graag bij u langs om de situatie te bekijken en bespreken. Ook voor studenten en senioren bieden wij uitstekende producten aan. Onze monteurs plaatsen zelfs zonwering op de 22e verdieping. Meer hierover leest u hier.

Kom langs voor een advies op maat.

Wij hopen u binnenkort te verwelkomen in onze speciaalzaak.

Eigenaren Wilko & Kees-Jan Bil

070 32.11.400

 

Onze projecten Meer op Facebook