Serrezonwering of verandazonwering

Steeds meer huizen beschikken over een mooie serre of veranda. Heerlijk buiten zitten en toch beschut. Maar als de zon in kracht toeneemt kan uw serre of veranda veranderen in een oven en de temperatuur snel oplopen. Als de warmte niet makkelijk weg kan is serrezonwering een uitstekende oplossing.

Serrezonwering is een uitstekende oplossing

Van een serre kunt u pas optimaal genieten als deze van de juiste zonwering voorzien is. Als de zon schijnt, wordt het in een serre al gauw te warm. Bij een buitentemperatuur van bijv. 27 graden is het in een serre zonder zonwering 69 graden.

Situatie

Voor serres en veranda’s zijn verschillende typen zonwering verkrijgbaar. Zonlicht en warmte worden geabsorbeerd en gereflecteerd, terwijl een aangename hoeveelheid licht wordt doorgelaten. U kunt kiezen uit diverse soorten doek van voortreffelijke kwaliteit. Serrezonwering kan ook worden toepgepast op speciale vormen dak zoals trapezium of driehoekige ramen.

Constructie

Serrezonwering bestaat uit een kast met daarin het doek verborgen wat via geleiders met behulp van een motor over het dak van uw serre getrokken wordt. De speciale constructie in de onderlijst van de serrezonwering zorgt ervoor dat het doek continu strak blijft. De prachtige vormgeving zorgt ervoor dat de serrezonwering een harmonieus geheel vormt met uw serre.

Vakkundige en snelle montage

Op bijna iedere plek is zonwering mogelijk. Voor ieder probleem hebben wij een prima oplossing. Na een oriënterend gesprek in onze winkel, waar wij zeer veel kunnen demonstreren komen wij graag bij u langs om de situatie te bekijken en bespreken. Ook voor studenten en senioren bieden wij uitstekende producten aan. Onze monteurs plaatsen zelfs zonwering op de 22e verdieping. Meer hierover leest u hier.

Kom langs voor een advies op maat.

Wij hopen u binnenkort te verwelkomen in onze speciaalzaak.

Eigenaren Wilko & Kees-Jan Bil

070 32.11.400

 

Onze projecten Meer op Facebook