Onze service gaat heel ver

Onze service is nog steeds dezelfde als 40 jaar geleden. En dat is vandaag de dag blijkbaar heel bijzonder. Maar niet voor Firma Fred van Rijn. Wij nemen nog steeds de tijd om u alle mogelijkheden te bespreken zodat u een goede keuze kunt maken. Er is ook zoveel te koop, dat was toen een stuk makkelijker.

Kees-Jan (links) en Wilko Bil (rechts)

Duidelijke afspraken

Onze klanten waarderen onze werkwijze en duidelijke afspraken. Bij ons komt u niet voor verrassingen te staan. Wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Onze monteurs hebben ruime ervaring met alle soorten zonwering. Een selectie van de meest gestelde vragen vind u hier. Mocht uw vraag er niet tussen staan dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen. Desgewenst sturen we een monteur bij u langs om het probleem om te lossen.

Uitstekende kwaliteit

Wij leveren uitsluitend kwaliteitsproducten tegen een zeer scherpe prijs en monteren dit indien nodig in de gehele regio. Wilt u een helder overzicht van alle mogelijkheden om de zon te weren?

Bekijk alle mogelijkheden en bezoek onze winkel met een zeer ruim assortiment.

 

Heel betaalbaar

Mooie en sterke producten tegen een prima prijs en met uitstekende service? Bij Fred van Rijn bestaat het nog. Wij zorgen er persoonlijk voor dat alles keurig verloopt.

Eigenaren Wilko & Kees-Jan Bil

 

Onze projecten Meer op Facebook