Tapijt

Tapijt is in alle denkbare kleuren, motiefjes en structuren verkrijgbaar. Ook aan schoonmaakgemak is gedacht. De nieuwste generatie tapijt is voorzien van tapijtbeschermers en zijn daarmee uitgesproken onderhoudsvriendelijk. Voor sfeer zónder zorgen

Tapijt brengt warmte, sfeer en kleur in huis

Wie een ruimte binnengaat waar tapijt is toegepast, krijgt al gauw een behaaglijk en comfortabel gevoel. Dat komt omdat tapijt warmte en sfeer uitstraalt. Kleuren kunnen bepalend zijn voor de sfeer die tapijt uitstraalt en zijn in staat om onze stemmingen te beïnvloeden. Tapijt is dan ook in vele eigentijdse kleuren, dessins en structuren verkrijgbaar. Het is goed te combineren met andere onderdelen van het interieur, zoals gordijnen, lamellen, meubels en wanden.

Tapijt sluit naadloos aan bij het comfortabele wonen van nu. De materialen zijn voelbaar zacht, warm en comfortabel; de kleuren en structuren verassend modern. Van hoogpolige frisé tot kortpolig velourstapijt. Creatieve combinaties hebben van tapijt weer een eigentijds produkt gemaakt. Wie huiselijkheid en een relaxed woonklimaat belangrijk vindt, kiest voor tapijt.

Zachte vloerbedekking staat voor leefbaarheid. Maar misschien belangrijker nog zijn de vele praktische voordelen. Zo dempt tapijt geluid, dus buren hebben minder last van u; In de woon- en slaapkamer tellen vooral de warmte-isolerende eigenschappen, die zorgen voor lagere stookkosten. En dan is er nog het stroeve oppervlak voor extra veiligheid. Een veilig idee voor iedereen, maar in het bijzonder voor kinderen en senioren.

Laten doen: snel, goed en betaalbaar

Onze tapijtleggers werken snel en goed. Uw nieuwe vloerbedekking ligt er straks helemaal perfect bij. Ook het weghalen van uw oude trapbekleding kan door ons gedaan worden. Kom eens langs in onze winkel of bel voor een afspraak. Goed inmeten is belangrijk en ook dat doen wij graag voor u.

Kom langs voor een advies op maat.

Wij hopen u binnenkort te verwelkomen in onze speciaalzaak.

Eigenaren Wilko & Kees-Jan Bil

070 32.11.400

 

Onze projecten Meer op Facebook