Terrasscherm of knikarmscherm

De naam geeft al aan waar dit type zonnescherm voor gebruikt wordt. Om de zon te weren op uw terras. Moderne terrasschermen kunnen snel een flink terras van schaduw voorzien. Mooi, stevig en functioneel voor de warme zomerdagen. Met een breed scala aan doekkleuren kunnen wij aan al uw persoonlijke wensen tegemoedkomen.

Situatie

U kunt er onder doorlopen zonder uw hoofd te stoten en er heerlijk onder zitten om bijvoorbeeld een goed boek te lezen. De warmte blijft buiten en subtiel gefilterd licht zorgt binnen voor een aangenaam klimaat.

Soorten knikarmen en doeken

Ze zijn er met meerdere soorten knikarmsystemen en (afstands) bediengings-mogelijkheden. Met een zonwindmeter gaat het scherm vanzelf automatisch open of dicht. Ideaal als u even niet thuis bent en de wind steekt op.

Soltisdoek is vervaardigd uit gecoate polyester garens met zeer hoge treksterkte. Soltisdoek is tevens UV bestendig, vuilafstotend en afwasbaar. Verkrijgbaar in een scala van werkelijk schitterende kleuren.

De doeken zijn van 100% acryl geweven en hebben een gewicht van ca. 310 gram per m2. Door de zware finishing is het doek vocht-bestendig, rot- en schimmelvrij, vet- en vuilafstotend en bestand tegen weers-invloeden. In de standaard uitvoering kunt u een keuze maken uit een uitgebreide hoeveelheid dessins.

Nog langer buiten zitten?

Met een Fred van Rijn veranda creeërt u de perfecte terrasoverkapping. De ideale buitenoplossing. Met de bijbehorende comfortabele opties zoals terrasverwarmers, verlichting en muziek kunt u nog langer genieten. Zelfs als het regent. Begin het voorjaar met een veranda.

Vakkundige en snelle montage

Op bijna iedere plek is zonwering mogelijk. Voor ieder probleem hebben wij een prima oplossing. Na een oriënterend gesprek in onze winkel, waar wij zeer veel kunnen demonstreren komen wij graag bij u langs om de situatie te bekijken en bespreken. Ook voor studenten en senioren bieden wij uitstekende producten aan. Onze monteurs plaatsen zelfs zonwering op de 22e verdieping. Meer hierover leest u hier.

Kom langs voor een advies op maat.

Wij hopen u binnenkort te verwelkomen in onze speciaalzaak.

Eigenaren Wilko & Kees-Jan Bil

070 32.11.400

 

Onze projecten Meer op Facebook