Uitvalschermen

Dit type zonnescherm is het meest verkochte type zonwering in ons land. Met een uitvalscherm kunt u ook binnenshuis genieten van zonnig weer. Deze zonwering met variabele uitvalshoek zorgt niet alleen voor een verfraaiing van uw woning, maar schept vooral binnen een aangenaam klimaat. Maak een afspraak of kom naar onze winkel.

Situatie

In situaties waarbij het niet nodig is om onder het scherm te lopen of te zitten is een uitvalscherm een praktische en mooie oplossing. Met de kleur van het doek geeft u het geheel een persoonlijk tintje.

Diverse armsystemen

Met diverse armsystemen, waaronder een stormvaste, is een uitvalscherm erg praktisch en heel goedkoop.

Globaal bestaan er twee soorten uitvalarmen, de vaste arm en de windvaste arm. De vaste arm bestaat uit een korte unit die op de muur bevestigd wordt met daaraan een aluminium scharnierpunt. Een daaraan bevestigd aluminium u-profiel bepaalt de lengte van de arm en uitval. Bij de windvaste armen herbergt de unit een krachtige veer. Een extra schoor zorgt voor nog grotere stabiliteit. Door de permanente neerwaartse druk zal het scherm nagenoeg ongevoelig zijn voor wind en altijd goed uitkomen.

Ook met de bediening heeft u ruime keuze. Eenvoudig met de hand, electrisch met knop of afstandbediening of geheel automatisch door middel van een zonwindmeter.

Vakkundige en snelle montage

Op bijna iedere plek is zonwering mogelijk. Voor ieder probleem hebben wij een prima oplossing. Na een oriënterend gesprek in onze winkel, waar wij zeer veel kunnen demonstreren komen wij graag bij u langs om de situatie te bekijken en bespreken. Ook voor studenten en senioren bieden wij uitstekende producten aan. Onze monteurs plaatsen zelfs zonwering op de 22e verdieping. Meer hierover leest u hier.

Kom langs voor een advies op maat.

Wij hopen u binnenkort te verwelkomen in onze speciaalzaak.

Eigenaren Wilko & Kees-Jan Bil

070 32.11.400

 

Onze projecten Meer op Facebook