Terrasoverkapping laat u langer genieten

Wilt u een mooi terras waar u heerlijk buiten kunt zitten of een tuinfeest kunt geven? Een overdekt terras, heeft u daar wel eens aan gedacht? Een veranda is eenvoudig te realiseren en biedt veel uitbreidingsmogelijkheden.

Voordelen van een terrasoverkapping

  • Extra lang buiten zitten
  • Geen last van regen
  • Tuinmeubelen en accessoires met een gerust hart buiten laten staan
  • Uitgebreide opties om nog langer te genieten

Fred van Rijn Verandalijnen

Wij leveren uitsluitend kwaliteitsproducten tegen de scherpste prijs. Ons eigen label behoort tot de beste merken en heeft dit jaar maar liefst drie verandalijnen. Voor ieder budget ruime keuze. Met een Fred van Rijn veranda creeërt u de perfecte terrasoverkapping. De ideale buitenoplossing. Met de bijbehorende comfortabele opties zoals terrasverwarmers, verlichting en muziek kunt u nog eerder genieten. Begin het voorjaar met een veranda.

Geen complete veranda nodig, maar wel graag uw terras overdekt?

Informeer dan naar de mogelijkheden op het gebied van polycarbonaat dakplaten en speciale profielen, waarmee u zelf eenvoudig een terrasoverkapping bouwt.

Zonwering voor serre's en veranda's

Voor serres en veranda’s zijn verschillende typen zonwering verkrijgbaar. Zonlicht en warmte worden. Lees meer.

Vakkundige en snelle montage

Op bijna iedere plek is zonwering mogelijk. Voor ieder probleem hebben wij een prima oplossing. Na een oriënterend gesprek in onze winkel, waar wij zeer veel kunnen demonstreren komen wij graag bij u langs om de situatie te bekijken en bespreken. Ook voor studenten en senioren bieden wij uitstekende producten aan. Onze monteurs plaatsen zelfs zonwering op de 22e verdieping. Meer hierover leest u hier.

Kom langs voor een advies op maat.

Wij hopen u binnenkort te verwelkomen in onze speciaalzaak.

Eigenaren Wilko & Kees-Jan Bil

070 32.11.400

 

Onze projecten Meer op Facebook