Vitrage

Op het gebied van vitrage is er tegenwoordig heel wat te kiezen. Moderne vitrage is naadloos, krimpvrij en in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Voor elke kamer of sfeer is gegarandeerd een passende oplossing. In onze winkel vindt u naast een grote collectie van topkwaliteit, van bekende merken en van ons eigen FvR kwaliteitsmerk.

Situatie

Vitrage laat veel meer licht door dan gewone gordijnen. Overdag kan je wel van binnen naar buiten kijken maar niet van buiten naar binnen. S'avonds is dat precies omgekeerd. Dat heeft te maken met de open structuur van de vitrage en de hoeveelheid licht. Overdag is het buiten veel lichter en s'avonds met de lampen aan is licht in de kamer juist sterker.

Vitrage wordt dan ook veel gebruikt in combinatie met gordijnen. Overdag gebruikt u de vitrage en s'avonds de gordijnen. De combinatie met vitrage is vaak ook mooier dan wanneer er alleen gordijnen hangen.

Sfeer en functionaliteit

Vitrage brengt sfeer en veiligheid. Achter de vitrage zijn uw kostbare spulletjes niet te zien en uw kamerplanten krijgen precies het juiste licht. Er zijn maar weinig kamerplanten die goed tegen direct zonlicht kunnen. Achter het raam wordt het daar ook nog eens veel warmer.

De collectie vitrage is al lang niet meer alleen wit en creme. Tegenwoordig zijn er hele leuke dessins en motieven te koop die minstens net zo mooi zijn als de gordijnenstoffen van vandaag.

Vakkundige en snelle montage

Op bijna iedere plek is zonwering mogelijk. Voor ieder probleem hebben wij een prima oplossing. Na een oriënterend gesprek in onze winkel, waar wij zeer veel kunnen demonstreren komen graag bij u langs om de situatie te bekijken en bespreken. Ook voor studenten en senioren bieden wij uitstekende producten aan. Onze monteurs plaatsen zelfs zonwering op de 22e verdieping. Meer hierover leest u hier.

Kom langs voor een advies op maat.

Wij hopen u binnenkort te verwelkomen in onze speciaalzaak.

Eigenaren Wilko & Kees-Jan Bil

070 32.11.400

 

Onze projecten Meer op Facebook