Vloerafwerking, zelf doen of laten doen?

Ook voor vloerbedekking bent u bij ons aan het juiste adres. Misschien weet u al precies welke soort vloerbedekking u wilt, zo niet dan helpen wij u graag met een goed advies en het maken van een goede keuze. Uiteraard kiest u zelf de kleur en wij zorgen er voor dat het perfect gelegd wordt.

Tapijt, vinyl of laminaat?


Tapijt is nog steeds de meest gebruikte vloerbedekking in Nederland. De vinylvloerbedekking wint echter terrein en kan tegenwoordig goed concureren met laminaat en dergelijke. De vinyl vloer is namelijk door nieuwe technieken een stuk harder geworden en nauwelijks te onderscheiden van laminaat.

Novilon collectie

De Novilon collectie die u bij ons in de winkel vind is een goed voorbeeld. Grote voordelen van de vinyl vloer zijn de vochtbestendigheid en de grotegeluiddempende eigenschappen. Maar we hebben natuurlijk ook een ruime selectie in laminaat, in alle kleuren en designs. Kom vooral eens kijken.

Laten doen: snel, goed en betaalbaar

Onze tapijtleggers werken snel en goed. Uw nieuwe vloerbedekking ligt er straks helemaal perfect bij. Ook het weghalen van uw oude trapbekleding kan door ons gedaan worden. Kom eens langs in onze winkel of bel voor een afspraak. Goed inmeten is belangrijk en ook dat doen wij graag voor u.

Kom langs voor een advies op maat.

Wij hopen u binnenkort te verwelkomen in onze speciaalzaak.

Eigenaren Wilko & Kees-Jan Bil

070 32.11.400

 

Onze projecten Meer op Facebook