Vouwgordijnen of blinds

Vouwgordijnen of blinds laten de ruimte groter lijken dan de traditionele gordijnen. Ze kunnen in vele uitvoeringen gemaakt worden. De meest bekende zijn Swissblinds; vouwgordijn met baleinen, en Romanblinds; vouwgordijn zonder baleinen.

Swissblinds en Romanblinds

Swissblinds zijn vouwgordijn met baleinen.

Romanblinds zijn vouwgordijn zonder baleinen.

Bij de swissblind wordt een smalle tunnel waar een balein ingeschoven kunnen worden ingestikt. Standaard zit deze aan de achterzijde van de stof maar het kan decoratief zijn om deze naar de voorkant te stikken. Ook kunt u uw vouwgordijnen uit laten voeren met een rand aan onder- of zijkant. Nieuw en trendy zijn vouwgordijnen met een opgestikte tunnel en een brede ovale balein.

Situatie

Gebaseerd op de nieuwste interieur trends bieden wij u een smaakvolle collectie vouwgordijnen. In deze collectie vindt u een ruim aanbod van meer dan 200 uni en gedessineerde stoffen waaronder een grote verscheidenheid aan trendy retro stoffen. Deze stoffen bieden u de mogelijkheid uw interieur op eigen wijze te verfraaien.

Op maat gemaakt

vouwgordijnen worden op maat gemaakt en hebben een eigentijdse en decoratieve uitstraling.

Vakkundige en snelle montage

Op bijna iedere plek is zonwering mogelijk. Voor ieder probleem hebben wij een prima oplossing. Na een oriënterend gesprek in onze winkel, waar wij zeer veel kunnen demonstreren komen wij graag bij u langs om de situatie te bekijken en in te meten. We hangen uw gordijnen desgewenst ook netjes op. Meer hierover leest u hier.

Kom langs voor een advies op maat.

Wij hopen u binnenkort te verwelkomen in onze speciaalzaak.

Eigenaren Wilko & Kees-Jan Bil

070 32.11.400

 

Onze projecten Meer op Facebook