Speciaalzaak met ruim assortiment en grote showroom

Wij komen graag bij u thuis of op de zaak voor het afleveren en monteren van uw aankoop. Voor het oriënteren en uitzoeken ervan bent u van harte welkom in onze speciaalzaak en showroom op de Leyweg 1150-1152, 2545 HH 's-Gravenhage.

Onze speciaalzaak op de Leyweg 1150 - 1152 in 's-Gravenhage

U bent van harte welkom

Openbaar vervoer:
Tramlijn 9 en Bus 13, 23, 25 en 37 vanuit het wateringse veld

Openingstijden:
Dinsdag t/m Vrijdag van 8.45 tot 17.30 uur
Zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur

Compleet aanbod voor woning en kantoor

Wat ooit begon als een winkel met alleen verf en behang is nu uitgegroeit tot een compleet aanbod voor heel het inrichten van uw woning en kantoor. Wij hebben alles voor wanden, vloeren, verf en zonweringen. Om een goede keuze te maken uit het zeer ruime assortiment laten wij u graag zien wat er allemaal te koop is en welke kwaliteit u daarvan mag verwachten.

Makkelijk parkeren

Parkeren kunt u pal achter onze winkel op 3 van onze eigen parkeerplaatsen (ingang Melis Stokelaan) of in de twee parkeergarages die de Leyweg heeft. De parkeergarages zijn te bereiken vanaf de Melis Stokelaan en de Hengelolaan. Het tarief is één euro per 55 minuten. U kunt ook op straat-niveau parkeren. Hiervoor hoeft niet betaald worden. Gratis parkeren kan op de Melis Stokelaan en Leyweg richting Wateringen en op de Hengelolaan en Leyweg richting Centrum en in de diverse zijstraten.

Onze speciaalzaak op de Leyweg 1150/1152 in 's-Gravenhage

 

Kom langs voor een advies op maat.

Wij hopen u binnenkort te verwelkomen in onze speciaalzaak.

Eigenaren Wilko & Kees-Jan Bil

070 32.11.400

 

Onze projecten Meer op Facebook