Specialist in alle soorten zonwering

Firma Fred van Rijn levert uitsluitend kwaliteitszonwering voor een gunstige prijs en monteren dit indien nodig in de gehele regio. Wilt u een helder overzicht van alle mogelijkheden om de zon te weren? Wij hebben ze per productgroep voor u op een rijtje gezet.

Persoonlijk advies met showroom

Met zoveel mogelijkheden is het soms lastig kiezen welke type zonwering het beste bij u past. Bel ons daarom voor advies of kom naar onze winkel in Den Haag.

Waarom zonwering in Den Haag van Fred van Rijn?
Wij bieden vele voordelen, waaronder:

  • Grote showroom met zonwering, rolluiken, verf en behang
  • Alleen kwaliteitsproducten
  • Scherpe prijzen
  • Uitstekende service en montage
  • Ook voor reparaties, onderhoud en reiniging

Binnen of buiten zonwering?

Binnen of buiten maakt een groot verschil als het gaat om zonwering in Den Haag en omstreken. Niet alleen in de prijs, maar ook in bediening, isolatie, sfeer en onderhoud. Zonwering doet namelijk meer dan alleen zonlicht weg houden uit uw woning. Eén van de mogelijkheden van zonwering voor in Den Haag zijn de rolluiken, deze zijn ook nog eens inbraakwerend. Met zoveel keuze is het soms lastig te kiezen. Dit is dan ook de reden dat (onze medewerkers) wij u graag helpen bij het kiezen van de juiste zonwering voor u in de regio Den Haag.

Horizontaal of verticaal?

Zoals eerder aangegeven, helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuze op basis van onze jarenlange ervaring. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak en kom naar onze winkel, vervolgens komen wij bij u langs om in te meten en ( en dan komen wij direct bij u langs) om alle mogelijkheden te bespreken (en te laten zien). (Dit uiteraard geheel vrijblijvend.)

Vakkundige en snelle montage

Op bijna iedere plek is zonwering mogelijk. Voor ieder probleem hebben wij een prima oplossing. Na een oriënterend gesprek in onze winkel, waar wij zeer veel kunnen demonstreren komen wij graag bij u langs om de situatie te bekijken en bespreken. Ook voor studenten en senioren bieden wij uitstekende producten aan. Onze monteurs plaatsen zelfs zonwering op de 22e verdieping. Meer hierover leest u hier.

Kom langs voor een advies op maat.

Wij hopen u binnenkort te verwelkomen in onze speciaalzaak.

Eigenaren Wilko & Kees-Jan Bil

070 32.11.400

 

Onze projecten Meer op Facebook