3 kleine klusjes voor deze nazomer

We zijn klaar met het lekkere weer. Het relaxen en genieten in en om het huis is klaar. De kinderen zijn bijna weer naar school. Nu is het tijd om het tuinset op te ruimen en uw huis winterproof te maken. Wij geven je 3 kleine klusjes voor deze nazomer.  Zodat u deze winter  in huis kan genieten. Want wij begrijpen als geen ander dat die grote schoonmaak niet meer in onze huidige levensstijl past. Een paar dagen achter elkaar de tijd om de boel op te ruimen hebben we niet vandaar 3 kleine klusjes.

Controleer op tocht

Komt er nog ergens een koude  door kieren of naden? U wilt natuurlijk straks niet stoken voor de buitenlucht. Dicht de naden los het op met tochtstrips of een gordijn voor de buitendeur. Scheelt straks enorm in de stookkosten. Als het straks kouder wordt is het fijn als de boel binnen weer netjes is.

Buiten zonwering schoonmaken

Dit is de tijd om de groene mos de aanslag of vogelpoep weg te halen. Let u op dat het dan niet gaat regenen zodat u zeker weet dat het doek volledig droog en schoon is opgerold. Gebruik geen schoonmaakmiddel zolang dit niet nodig is, Met een droge borstel is de kans op lelijke vlekken door schoonmaakmiddel uitgesloten. Ook kan aantasting van de beschermlaag en kleurverschil worden  voorkomen wanneer u alleen een borstel en water gebruikt. Laat droog wat u droog kunt houden is ons advies.

 

Binnen zonwering nalopen

Afstoffen van de lamellen of jaloezieën doet u regelmatig. Voordat we straks veel binnen zitten nog een extra rondje  met een zachte stofdoek langs de kunststof delen.  Of breng de gordijnen naar de stomerij. Mocht het resultaat van uw schoonmaakbeurt niet zijn wat u voor ogen had en is de levensduur versteken dan is het nu de tijd om te vervangen. Dan zit u er deze winter weer nieuw bij.

MEER NIEUWS

Veel gestelde vragen en een update naar aanleiding van de laatste persconferentie. Hoe zit het met levertijden, montage en service in tijden van corona. Wij zijn gewoon open maar hopen op uw begrip in deze gekke tijd....

Geen reactie's

Geef een reactie