De verf kleur van 2020

De verf kleur van het jaar 2020 is Tranquil Dawn van Flexa. De kleur is een beetje groen, grijs en blauw samen. De kleur moet kalmte en helderheid uitstralen. Wat denkt u is dat gelukt? Het is in ieder geval een kleur die goed te combineren is met alle andere kleuren.Wilt u ontdekken hoe deze kleur kan worden gebruikt om uw huis om te toveren kijk dan zeker de inspiratie video.

Wilt u deze verf gaan gebruiken?

Inspiratie hoe u deze verf kleur kan gebruiken?

Het thema voor 2020?

’The human touch’’, gewoon lekker menselijk. Dat is wat volgens kenners in verf belangrijk is voor komend jaar. We hebben behoefte aan natuur en licht in ons leven. De kleurexpert van Flexa zeggen: ‘’Er is behoefte aan positieve connecties en relaties in de ‘’echte’’ wereld. Terwijl de wereld juist meer en meer gedigitaliseerd en oppervlakkiger wordt”. Dit zien we terug in de woonbladen en op tv een interieur met meer oog voor de natuur. In 2020 geven we ons huis dan ook een natuurlijke look. Wij van de Firma van Rijn weten het al jaren. Fijn wonen start met het kiezen van een kleur die bij u past en niets zo persoonlijk als een kleur kiezen.  Met een kleur kunt u uitdrukken wie u bent en wat u voelt. Ga dus lekker met verf in uw huis aan de slag en u zult merken dat dit invloed heeft op het gevoel.

Wie bepaald de kleur van het jaar?

Verschillende experts bekijken ieder jaar consumentengedrag, designtrends en de maatschappelijke trends over de hele wereld en trekken daar hun conclusies uit. Denk aan de klimaatstakers van vorig jaar. Op die  manier ontstaat een kleurpalet die leidt tot de kleur van het jaar. Het leuke is dat het team samenwerkt met experts uit de hele wereld en ook uit andere branches zoals behang en tapijt. De overkoepelende naam dit clubje is ColourFutures. Zij voorspellen de kleur van het jaar.

 

 

Geen reactie's

Geef een reactie