person using magnifying glass enlarging the appearance of his nose and sunglasses

Medewerker verkoop binnendienst

Onze sterk groeiende onderneming zoekt jonge, enthousiaste medewerkers met een technische achtergrond die een dynamische baan zoeken. Onze klanten bevinden zich in de gehele regio Den Haag. Heb je interesse om bij ons te komen werken? Stuur een open sollicitatie of kom langs. Mogelijk kan je vandaag al aan de slag!

Vacature: Medewerker verkoop binnendienst

Wij zoeken een verkoper die van dinsdag tot en met zaterdag in de winkel komt werken. Naast de verkoop van binnen zonwering, vloerbedekkingen, behang ook buitenzonwering als zonneschermen, rolluiken en screens. Ook het op termijn inmeten van de verkochte producten hoort daar zeker bij! Uiteraard is er in dat leertraject ondersteuning.

Wij zijn op zoek naar een betrokken collega met minimaal MBO werk- en denkniveau. Verder ben je een hands-on en gepassioneerde professional met affiniteit voor wonen en/of techniek.  Combineer jij dat met een gezonde ambitie en overtuigingskracht en jij bent onze ideale kandidaat.  Wij vragen:

  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Aantoonbare commerciële- en praktijk ervaring als verkoopadviseur
  • Commerciële instelling en kwaliteitsbewust
  • Denkt in kansen en zet deze om naar actie
  • Fulltime beschikbaarheid en bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Den Haag.

 

Wij bieden jou:

We bieden je een afwisselende werkomgeving met ruimte voor ontwikkeling en een salaris passend bij jouw ervaring. Je draagt bij aan het succes van ons bedrijf en haalt het beste in jezelf naar boven. Je leert iedere dag weer. Wij zijn gevestigd in Den Haag met achter de winkel voldoende gratis parkeergelegenheid

NET BINNEN
Geen reactie's

Geef een reactie