Over ons

Firma van Rijn

Al 50 jaar een begrip in Den Haag
Kom langs voor een advies op maat

Samen met Bernard Gemen zijn we goed voor meer dan 100 jaar ervaring in wooninrichting.

Meer dan alleen zonwering

 

Gelukkig draait de winkel niet alleen op zonweringen. “Het is ooit begonnen als een zaak met alleen verf en behang, nu hebben we het complete aanbod voor heel het inrichten van een woning. Van behang en verf tot vloerafwerking, wandafwerking en verschillende zonweringen.” Daardoor is de Firma  van Rijn al 50 jaar een begrip in Den Haag. Begonnen op de Jan Luykenlaan verhuisde de winkel ongeveer 20 jaar geleden naar de Leyweg. “We zitten hier goed, aan de rustige kant van de Leyweg. Hier kun je tenminste makkelijk parkeren.”De kracht van Fred van Rijn is volgens Wilko Bil dat het nog steeds allemaal heel persoonlijk is.

Ervaren team

 

We werken met een kleine ploeg met behangers en monteurs. De klant heeft één aanspreekpunt, en toch hebben we het complete aanbod. Wilko Bil begon bij Fred van Rijn in loondienst, later nam hij de zaak over. Hij heeft er nog steeds veel plezier in: “Het leuke is het directe contact met de mensen. En omdat ik zelf bij de mensen langsga is het leuk om te zien hoe een huis helemaal opgeknapt wordt. Van bijvoorbeeld een stoffige nieuwbouwwoning naar een compleet ingericht huis.” Wilt u meer weten over ons ervaren team? Kom vooral een kijkje nemen in de winkel.

Montage in heel regio Haaglanden

 

Wij werken met eigen mensen. Vakkundige monteurs en ervaren behangers met professioneel gereedschap die weten wat service betekent. Of het nou op de begane grond is of op de 22e verdieping. Ons team zorgt er voor dat uw aankoop perfect wordt afgeleverd en gemonteerd.

Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring en dus veel projecten uitgevoerd. Kijk op onze assortiment pagina voor een kleine selectie of kijk op de andere sociale media kanalen  voor nog veel meer projecten bij tevreden klanten.

Kom werken bij de Firma van Rijn

Toe aan verandering? De Firma van Rijn  is altijd op zoek naar vakmensen

wat klanten over ons zeggen

Hetty van der Wal
Hetty van der Wal
17/05/2021
Heel goed geïnformeerd over de mogelijkheden. Dezelfde dag nog opmetingen gedaan en de volgende dag offerte + bestellingen.
M Van Rijn
M Van Rijn
11/02/2021
Fijne zaak! Laat mensen niet in de kou staan in moeilijke tijden. Enthousiaste en aardige mensen; vakkundig en professioneel!
Elisa Smits
Elisa Smits
23/09/2020
Groot assortiment, vriendelijke en deskundige hulp
Eric Daleboudt
Eric Daleboudt
20/07/2020
Goede ondersteuning en goede advisering. Levert goede kwaliteitsproducten.
Christian Grünewald
Christian Grünewald
31/05/2020
Prima geholpen en zaken gedaan met de firma v Rijn, complimenten. Mijn dochters slaapkamer heeft nu een uitstekende zonwering! Netjes afgewerkt, klasse.
Irma Trommel-Arends
Irma Trommel-Arends
23/02/2020
Hele goede ervaringen! Vriendelijke mensen en goede service.

Wilt u kwaliteitsproducten tegen een zeer scherpe prijs?