Belettering op uw zonwering

Categorie
Buitenzonwering

Zonwering met een tekst of logo

Bijna alle zonwering kunnen we bedrukken. De belettering is weersbestendig en flexibel, zodat deze jarenlang mooi blijft.

Nieuwe blikvanger?

Het bedrukken van uw zonwering is de ideale manier om wat extra aandacht te vestigen op uw kantoor, restaurant of winkelpand. Is straks uw zonwering met uw mooie tekst of logo de blikvanger in uw winkelstraat?

Voor het bedrukken maken we gebruik van lak in een buitenkwaliteit in alle kleuren die u zich wensen kan. Uw logo iets aanpassen zodat het mooi op het markies tot uiting komt is geen probleem. De firma van Rijn is al 50 jaar uw specialist in het bedrukken van uw markies of zonnescherm.

Prijs tip

Eenvoudig maar ook prachtig is het bedrukken van het volant u bespaart in kosten maar toch een mooie uitstraling. De prijs voor het bedrukken van zonwering  is afhankelijk van de grootte van het logo en het aantal kleuren  wat u wilt gebruiken.  De strook doek die aan de voor en onderzijde van de zonwering bevestigd kan worden is makkelijk te vervangen en heeft een klein oppervlak.

Voor meer informatie over uw logo of tekst op uw buiten zonwering neem dan vooral contact met ons op.