Laat u inspireren met vergrijsde kleuren

Categorie
Behang en Verf

Een moderne sfeer in huis wordt gekenmerkt door lichte en eenvoudige kleuren. Deze kleuren brengen een stabiele sfeer met zich mee. Laat u inspireren met vergrijsde kleuren en kom langs in de winkel voor een advies op maat.

50 tinten grijs

De woonkamer is het kloppend hart van uw huis. U ploft er op de bank na een drukke dag, voert er goede gesprekken of zit gewoon een beetje voor u uit te mijmeren. Daarnaast is het de eerste indruk die de gasten van het huis (en daarmee ook van u) hebben. Logisch dus dat het kleurschema en ontwerp van de woonkamer een belangrijke rol speelt in uw huis.

Oase van rust

Wat uw stijl ook is, er is één kleur die altijd verfijndheid ademt: grijs. Een grijze ruimte is prachtig neutraal en tegelijkertijd allesbehalve saai. Het is een manier om deze ruimte centraal te stellen en om te dopen tot een rustig geheel. Als u houdt van minimalistische ontwerpen is een kleurschema met vergrijsde tinten een mooie manier om de aandacht te richten.

Grijze kleur voor uw zonwering

‘’Niemand wil een grijze muis zijn’’ is een veelgehoord spreekwoord. En in zekere zin is dat ook zo. Met die uitdrukking wordt bedoeld dat niemand graag onopgemerkt wil blijven. We willen ons immers allemaal uniek voelen en willen graag uitstralen wie we zijn en hoe we ons voelen. Kleur is hiervoor een perfect middel.Met een grijs markies of zonnescherm doet iets unieks in uw straat.

Dus grijs saai? Nee zeker niet. Met grijs maakt u juist een statement