Markies doek vervangen

Gun uw markies een tweede ronde

Wegdoen is zonde. Firma van Rijn repareert uw markies zodat hij weer jaren mee kan. U bespaart een hoop geld en zorgt ervoor dat uw markies weer een echte blikvanger wordt. Het markies doek vervangen doen we in een paar stappen. Stap 1. Onze zonwering monteur  haalt het markies bij u op.  In de werkplaats maken we hem schoon lopen de naden na of vervangen het doek en verven eventueel de planken. Tot slot hangt de monteur het weer netjes bij u terug aan de gevel.

Belt u voor een gratis offerte of maakt u wat foto’s van de schade aan uw markies en kom langs in de winkel voor een advies op maat.

De voordelen van vervangen

  • Goed voor uw portemonnee
  • Goed voor het milieu
  • Weggooien is zonde

Wilt u een advies op maat?

Wanneer repareren niet zinvol is

Bij een houten markies is de kwaliteit van het hout erg belangrijk net als de aangebrachte grondverf en laklagen. Wanneer u markies is gemaakt van grenen, vuren of meranti maakt dit veel verschil. De beste houten kap heeft een hogere duurzaamheid en kan wel 20 jaar meegaan, Wanneer te veel hout van uw markies is aangetast is vervangen beter dan repareren.

De prijs

De kosten voor het renoveren, vervangen of repareren hangt af van de mate waarin hout nog te repareren valt, het doek moet worden vervangen of dat schoonmaken volstaat en hoe ‘nieuw’ uw markies er weer moet uitzien.
Altijd bij de prijs inbegrepen is het katrol, koord en volant

Dit markies kunnen we opknappen

Categorie
Buitenzonwering