Markiezen van topkwaliteit

Markiezen zijn echte blikvangers

Markiezen zijn de klassiekers onder de buitenzonwering. Het geeft een vriendelijke authentieke uitstraling en is een uitermate goede zonwering. De markies is een echte blikvanger en geeft karakter aan uw pand.  Onze markiezen van topkwaliteit  zijn verkrijgbaar in diverse maten, materialen (hout en aluminium) en modellen (pet, klap en standaard).

De kap is deels gesloten

Omdat een markies aan de zijkanten gesloten is zal de zon niet naar binnen kunnen schijnen. Een markies bestaat  uit een frame dat opgebouwd is uit minstens vier houten u-vormen (slagen genoemd). De slagen zijn door middel van scharnieren aan elkaar verbonden. Zowel het frame als de zijkanten zijn bekleed met doek. Hierdoor is een markies erg goed in het tegenhouden van de zon. Boven de markies zet men meestal een horizontale plank en aan de zijkanten een verticale plank deze houden de markies in opgetrokken toestand droog.  Daarnaast beschermen deze de markies tegen vuil.

Diverse modellen

Uw markies is leverbaar in drie modellen namelijk het pet, klap en standaard model.  Een  klapmodel wordt  toegepast in situaties waar u onder het markies door zou moeten kunnen lopen. Denkt u aan etalageramen aan de openbare weg, of een terras in de tuin.   Daarom heeft dit type markies een speciaal klapmechanisme. Bij het neerlaten van de markies klapt dit mechanisme verder naar voren, zodat iedereen zonder problemen onder de markies door loopt. Het klapmodel  is erg geschikt als zonwering boven uw openslaande deuren.

Het klassiek, standaard model markies

Wilt u goed advies en een zeer scherpe prijs?

Markies met bedrijfsnaam of logo

Uw markies kan worden voorzien van een eigen tekst, logo en of bedrijfsnaam. De belettering is weersbestendig en flexibel, zodat deze lang meegaat en niet stuk zal gaan wanneer uw zonwering wordt ingeklapt. Een mrkies met eigen tekst of logo straks dé blikvanger van uw winkelstraat?

Kiest u voor een markies bij van Rijn dan krijgt u:

  • Eerlijk advies.
  • Een uitgebreide collectie.
  • Scherpe prijs.
  • Nauwkeuwkeurige inmeetservice.
  • Montage door onze eigen vakmannen.
  • Alleen kwaliteitsprodukten.
  • Vakmanschap

Vakmanschap

De door ons geleverde markiezen worden met de hand gemaakt en is een mooi stukje vakmanschap. Met een markies heeft u een echt kwaliteitsproduct met de bijbehorende uitstraling. Ons team van specialisten zorgt voor vakkundig advies met betrekking tot bediening, model materiaal en maatvoering. Wij hebben alleen de beste zonwering monteurs in dienst. Onze vakmannen zijn al jarenlang bij ons aan het werk en goed in hun vak.  Ze kunnen de meest specialistische projecten aan en garanderen u een perfect gemonteerde zonwering. Met recht Markiezen van topkwaliteit? Kiest  u voor vakmanschap dan kiest u voor zonwering van firma van rijn waar u jarenlang plezier van heeft.

waarom Thijs en Lisa kozen voor markiezen bij de firma van rijn?

Vanwege de:

Vakkundige montage

Een uitgebreide collectie

Scherpe prijs

 

Categorie
Buitenzonwering