Mooie collectie in najaarskleuren

Trakteer uw huis op een update dit najaar

Met een pot mooie verf of behang in de nieuwe najaarskleuren is uw huis helemaal klaar voor het najaar. Even aan de slag en voor een klein bedrag geniet van een hele nieuwe sfeer in uw interieur. Kleine moeite en een groots effect!  Vooral als u onze behanger vraagt het even voor je te doen. Maak uw huis extra mooi met behang. Ga voor de natuur trend of kies voor de mooie patronen en texturen. Ook verf doet de truc. En onthoud: een pot vol kleur is goedkoper dan een nieuwe bank! Kom je langs om je verder te laten inspireren?

De herfst en winter hebben alles behalve een kleurrijk imago.

Niet zo gek als je je bedenkt dat niet alleen de dagen donkerder en grauwer worden, maar de onze woonkamer ook. Zonde eigenlijk. Laten we dat deze herfst en winter gewoon eens anders doen.

Aan de kleuren 2019/2020 zal het niet liggen in ieder geval. Sterker nog: als we de winter mode klakkeloos zouden volgen belooft het een kleurrijk seizoen te worden. Van alle tinten paars tot verleidelijk wijnrood. Van zo groen als een avocado tot 100 tinten grijs – want ja: ook de neutrale kleuren zijn goed vertegenwoordigd dit seizoen.

Op zoek naar meer inspiratie?

lees dan ook over de trend groen in huis en haal de natuur naar binnen

Categorie
Behang en Verf