Paneel gordijnen

Categorie
Raamdecoratie

Gordijnen zonder plooien

Gordijnen zijn een belangrijke sfeerbepaler in uw woning. Of u nu kiest voor een uitbundig dessin of een rustige sfeer met gordijnen voeg je altijd karakter toe aan het interieur. Belangrijk bij het bepalen van een keuze is de kleur/ print,  functie,  maatvoering en budget. Onze medewerkers helpen u graag uit onze collectie van meer dan 200 stoffen en designs een keuze te maken. Denkt u voor bezoek na over uw wensen zoals wilt u de paneel gordijnen tot op de vloer of vensterbank en mag er nog licht doorheen komen of moet het helemaal donker worden in de (slaap) kamer.

Dit type raamdecoratie is ideaal als scheidingswand en room divider. Ook wordt het paneel gordijn gebruikt om rommel / speelhoek/ kantoor te verbergen.

Modern huis kies voor paneel gordijnen 

In oude huizen staan vaak geplooide rijke gevoerde stoffen mooier terwijl de rechte (panneel) gordijnen het vaak beter doen in een nieuwbouwhuis.

Prijs

We leveren allerlei kleuren en voor ieder budget zijn er gordijnen te vinden.

Wat klanten over onze geplaatste raamdecoratie zeggen

De voordelen van paneel gordijnen

  • Opgeruimd in een handomdraai
  • Op maat gemaakt
  • Ook als afscheiding tussen bijvoorbeeld wonen en slapen

Onze collectie paneel gordijnen

Rechte gordijnen zonder plooien zijn in vele kleuren materialen en afmetingen verkrijgbaar. In onze collectie zowel stof als kunststof met en zonder design er zit altijd iets passend bij uw budget voor u bij. Laat paneel gordijnen altijd op maat maken voor het mooiste eindresultaat.  Kom vooral langs voor een vrijblijvend advies passend binnen uw budget.  Kunt u ook de andere vormen van raamdecoratie zoals rolgordijnen en vouwgordijnen bekijken.

Gaat u voor gemak?

Geen inspanning en nog meer luxe. Niet omdat het moet maar omdat het kan.