Soorten plooien in gordijnen

Wij denken mee

Bij het uitzoeken van gordijnen komt u voor diverse keuzes en mogelijkheden te staan. We helpen u graag bij het uitzoeken en bepalen van de soorten plooien in gordijnen. Wilt u een goed advies en kwaliteit voor een scherpe prijs?

De voordeligste plooi keuze

De hoeveelheid plooien in uw gordijnen bepalen voor een belangrijk deel de prijs. Met een enkele pooi heeft u weinig stof nodig en bent u voordelig uit. Kiest u voor verduisterende gordijnen met een beperkte hoogte dan is een enkele plooi een goede keuze. Verduisterende zware velours gordijnen zijn er in vele kleuren en prijzen. In onze collectie diverse stoffen die zich lenen voor een enkele plooi en er zit altijd iets passends voor u bij.

Laat de gordijnen met een enkele plooi ook op maat maken en kom langs voor een vrijblijvend advies passend binnen uw budget.  Kunt u ook de andere vormen van raamdecoratie zoals rolgordijnen en paneel gordijnen bekijken.

 

Plooi keuze voor in between gordijnen

De drie dubbele plooi wordt veel gebruikt voor vitrage of inbetween gordijnen. Een plooi waar u veel stof voor nodig zult hebben. De drie dubbele plooi in een gordijn vraagt om soepel materiaal en uw gordijnen zullen prachtig ruim vallen. Een lichte transparante kleur gekozen die precies past in uw huis maar u wilt ook privacy dan zal de drie dubbele plooi u gaan bevallen.

Meer plooien bekijken?

Mocht u na het bekijken van de enkele dubbele en driedubbele plooi nog niet helemaal hebben gevonden wat u zoekt  denken we graag verder. Ons eigen atelier kan ook retour plooien, wave plooien, stolp plooien, platte plooien en zeilringen voor u maken. Komt u langs om alles te weten te komen over welke plooi het beste bij uw gordijn past en hoe u het gekozen gordijn het beste door ons kunt laten afwerken.

Categorie
Raamdecoratie