Stormvast uitvalscherm

Categorie
Buitenzonwering

Praktisch uitvalscherm

Het uitvalscherm is de bekendste zonwering en dat is niet zomaar. Een uitvalscherm is vaak te zien en makkelijk inzetbaar. Het stormvast uitvalscherm heeft een paar stevige armen die zorgen voor de gewenste stabiliteit.  Al onze uitvalschermen hebben de stormvaste armen. Deze armen zorgen ervoor dat de zonwering bijna altijd gebruikt kan worden.

De uitvalschermen uit onze collectie zijn de beste in de regio Den Haag. U krijgt geweldige kwaliteit voor een scherpe prijs.  Een uitvalscherm kan tot heel laag uitgerold worden waardoor ook de lage avondzon niet naar binnen kan schijnen. Doordat een uitvalscherm verticaal langs het raam hangt, is dit type scherm niet geschikt om er onder te zitten. In dat geval kiest u voor een knikarmscherm.

Bedieningsmogelijkheden

U heeft de keuze uit handbediend, elektrisch of elektrisch met afstandbediening  Vooral deze laatste is mateloos populair.  Zit u heerlijk op de bank, maar wordt uw zicht geblokkeerd door de felle zonnestralen?  Opstaan hoeft niet meer want met een afstandsbediening doet u al uw zonneschermen vanaf iedere plek dicht.

De voordelen van het uitvalscherm

  • Stormvast
  • Op maat gemaakt
  • Kwaliteit
  • scherpe prijs

De meest uitgebreide collectie van Den Haag

Het stormvast uitvalscherm is in vele kleuren materialen en afmetingen verkrijgbaar. Kom langs voor een vrijblijvend advies passend binnen uw budget.  Kunt u ook de andere vormen van zonwering bekijken

Hoezo stormvast?

De armen bestaan uit zware kokerprofielen en robuuste verbindingsstukken die hun kracht ontlenen aan sterke veren en  staalkabels. Alle verbindingen in de schermen worden gemaakt met roestvrijstalen bouten en moeren.De armen zijn bevestigd aan  massieve zijsteunen, die ook dienen als montagesteunen. Ook  zijn er lange zijsteunen en plafondsteunen te bestellen. Kap, voorlijst en achterplaat zijn op elkaar afgestemd zodat in gesloten toestand een dichte cassette overblijft en wind geen vat heeft op uw scherm.