Vakmanschap in behang

De beste kwaliteit

De  firma van Rijn is in de Haagse regio een begrip voor vakmanschap in behang en behangwerk. Overal waar u kijkt, komt u ‘ons’ tegen. Logisch. Met ruim 50 jaar ervaring weten wij waar we over praten. Onze professionaliteit geldt op ieder vlak, van advies voor uw behang tot en met het behangen van uw muren. U kunt bij ons terecht voor alle typen behang die u kunt bedenken.  Laat u bijpraten over de mogelijkheden materialen, kleuren en toepassingen. Kortom: Fred van Rijn is dè specialist voor al uw behang in Den Haag!

Mooi behang in de najaarskleuren

Zet tijdens dit seizoen een stap buiten en de warme kleuren komen je direct tegemoet. Diepe rood,- oranje,- en kopertinten zorgen voor prachtige kleuren aan de bomen en als bladerdek op de grond. Gebruik de natuur als inspiratie en trek dit warme najaarspalet door in huis. Kies een behang in roestrood of okergeel en verander de gehele uitstraling. Gemakkelijk een nieuwe kleur of behang kiezen als de herfst weer voorbij is. Trouwens, de mooiste decoratie vind je nog steeds in de natuur, kijk om je heen en verzamel dennenappels en noten voor een herfst stilleven of ga op zoek naar een mooie tak die je (eventueel met een lik verf) kunt gebruiken om lampjes omheen te wikkelen.

 

Eigen vakmanschap in behang?

Gemakkelijk een heel ander interieur met behang uit onze uitgebreide collectie. Natuurlijk kan je zelf de behangroller ter hand nemen maar waarom? Bij de firma fred van rijn helpen we u graag met een zeer deskundig en ervaren behanger die het voor u komt doen. Neemt hij gelijk het plafond voor u mee. Wij leveren het beste vakmanschap in behang en behangwerk in de regio.

Categorie
Behang en Verf