Verf en behang ideeën

Categorie
Behang en Verf

Is uw kamer toe aan een nieuwe look?

Bij ons vind u inspirerende ideeën voor verf. We laten u graag zien hoe u voor elk moment de juiste sfeer neerzet. Verf is de manier om eenvoudig uw kamer te voorzien van een compleet nieuwe look en uitstraling.

U heeft een verf kleur gekozen?

Meer inspiratie ?

Modern

Op zoek naar een ingetogen, luxe sfeer kies voor zachte pasteltinten deze bieden een rustige, achtergrond. Wilt u deze look een hip tintje geven, schilder dan een horizontale streep in een warme  kleur. Verfraaien met metalen accessoires in goud of zilver geven uw kamer  een strak effect. In combinatie met behang in een moderne structuur komt alles samen in een mooi geheel.

Vrolijk

Levendige heldere primaire kleuren doen terugdenken aan de kindertijd. met veelkleurige strepen maakt u een stijlvol contrast  Met een mooie vloerbedekking die past bij de kleur gekozen op de muur maakt u uw woonkamer helemaal hip.

Rustig

Met grijs, taupe, en de lichte wit tinten blijft uw kamer rustig en veilige.  Een veilige basis die veel mensen weten te waarderen en eventueel met een tapijt, behang combineren. Denk bij het behang aan  natuurlijke hout- en steenstructuren. Zo houd je de kamer mooi  minimalistisch.

Koele of warme kleuren

Een handige tip om erachter te komen of een kleur nou juist koel of warm is, is om gouden en zilveren accessoires erbij te matchen. Zilver doet het erg goed bij de koele tinten  die zo typisch zijn voor de winter.Goud past mooi bij die warme tinten.We helpen u graag om een kleur te kiezen die bij uw wensen past.

Nog niet uit gelezen?

Mogelijk vind u de China behang serie ook interessant. En haal  Azie in huis