Wat gaan we u uit handen nemen?

Behangen, verven, stofferen, monteren

We doen het allemaal. We hebben diverse vakmensen die al jaren bij ons werkzaam zijn en met plezier u het werk uit handen nemen.

Wilt u een advies op maat en weten wat we u uit handen kunnen nemen?

Het probleem

In de woonkamer van mevrouw ter Horst is een lamel geknapt Al tijden zit er dus een gat tussen twee lamellen. Toch heeft ze het nog niet gemaakt want eigenlijk wil ze liever gordijnen. Maar ja dat gaat niet….

Want achter de bank zit de vensterbank in de weg en die zou eerst ingekort moeten worden. Van het een komt het ander.

De oplossing

Mevrouw ter Horst komt naar de winkel. In de winkel leggen we de opties netjes aan haar voor. Een lamel vervangen is met een paar tientjes klaar. Nieuwe gordijnen en een vensterbank inkorten kunnen we ook met onze timmerman en zonweringsmonteur voor u regelen.  De keuze is aan mevrouw. Zij kiest de professional met de prijs die bij haar past

Naadloos behangen?

Voor onze behanger is het een koud kunstje voor u een grote klus.  Mensen maken zich vaak zorgen over de kosten die wij voor een behanger rekenen. Haalt u zelf het behang alvast van de muren en zorgt u voor een vlakke muur dan vallen kosten eerder mee dan tegen en kan de behanger meteen aan het werk. Wij rekenen voor een behanger met het aantal rollen wat u bij ons in de winkel heeft gekocht of het aantal uur wat de behanger werkt. U kunt rekenen op een mooi resultaat waarvan de naden lastig  dan wel niet te vinden zullen zijn. We behangen alleen met behang aangekocht in onze winkel. Op die manier kunnen we het resultaat waarborgen.

Wilt u weten wat klanten op facebook zeggen over onze vakmensen?

Hulp nodig bij het streeploos verven?

Onze schilder helpt u graag met uw plafond, wanden en deuren. Zo is uw klus in een handomdraai gedaan.

De persoonlijke services die het u gemakkelijk maakt

 Onze specialisten staan voor u klaar! Uw behoeften, dromen en wensen kunt u met onze specialisten bespreken. Op basis daarvan maken ze samen met u een mooi plan voor uw woning. Helemaal gratis.

Categorie
Behang en Verf, Buitenzonwering, Raamdecoratie, Vloeren