Update 14 december 2020

Als gevolg van de maatregelen van 14 december zijn wij genoodzaakt onze winkel tijdelijk te sluiten.  We zijn zoals altijd goed bereikbaar via mail en telefoon en horen graag van u. We plannen graag een afspraak bij u aan huis.

Uw gezondheid en de gezondheid van onze medewerkers heeft de hoogste prioriteit.

Heeft u vragen stel deze dan  telefonisch en vermijd fysiek contact. We zijn dagelijks telefonisch bereikbaar tussen 8 en 18 uur.

 

Montage

Onze monteurs werken gewoon door en volgen de richtlijnen van het RIVM. Dit houdt in dat er bij aankomst en vertrek geen handen worden geschud. Gedurende montages of installaties verzoeken wij u om een gepaste afstand (minimaal 1,5 meter) te houden van onze monteur. Bij neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts mag u en/of onze monteur besluiten om de uitvoering van de service te annuleren.

Heeft u een schade of spoed reparatie we helpen u graag  Belt u om een afspraak te maken.

 

Spoed reparaties en langere levertijden

Door het Corona virus gelden andere levertijden dan normaal. Het kan dus langer duren voor uw met uw klus kunnen starten dan dat u van ons gewend bent. Ook kan een reactie via mail langer op zich laten wachten dan normaal. Deze levertijden zijn het gevolg van drukte bij zowel ons als bij onze toeleveranciers. Houdt u daarom rekening met een langere levertijd. Heeft u een spoedgeval? Mail ons dan met in de titel het woordje ”spoed” deze krijgt dan voorrang. We nemen z.s.m. contact met u op. De overige mailtjes, chats, appjes en telefoontjes worden allemaal netjes beantwoord, maar wat later dan normaal. Onze excuses hiervoor.

We danken u voor uw begrip en het vertrouwen.

Geen reactie's

Geef een reactie