Corona update

Yes!! We zijn weer open!

 

Het dragen van een mondkapje niet meer verplicht

De basisregels met: afstand houden, handen wassen en thuis blijven bij klachten blijft ook bij ons in de winkel van kracht. 

Wij bieden  de mogelijkheid om bij de ingang zelf u handen te te desinfecteren.

Het aantal bezoekers wordt in de gaten gehouden . Zo voorkomen we drukte en kunnen we op de veiligheid toezien.

Wij bedanken u voor uw begrip en vertrouwen.

 

Montage

Onze monteurs werken gewoon door en volgen de richtlijnen van het RIVM. Dit houdt in dat er bij aankomst en vertrek geen handen worden geschud. Gedurende montages of installaties verzoeken wij u om een gepaste afstand (minimaal 1,5 meter) te houden van onze monteur. Bij neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts mag u en/of onze monteur besluiten om de uitvoering van de service te annuleren.

Heeft u een schade of spoed reparatie we helpen u graag  Belt u om een afspraak te maken.

Spoed reparaties en langere levertijden

Door het Corona virus gelden andere levertijden dan normaal. Het kan dus langer duren voor uw met uw klus kunnen starten dan dat u van ons gewend bent. Ook kan een reactie via mail langer op zich laten wachten dan normaal. Deze levertijden zijn het gevolg van drukte bij zowel ons als bij onze toeleveranciers. Heeft u een spoedgeval? Mail ons dan met in de titel het woordje ”spoed” deze krijgt dan voorrang. We nemen z.s.m. contact met u op. De overige mailtjes, chats, appjes en telefoontjes worden allemaal netjes beantwoord, maar wat later dan normaal. Onze excuses hiervoor.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.