Wij zijn gewoon open

Wij zijn gewoon open

24 maart

Er zijn op dit moment GEEN maatregelen met betrekking tot het corona virus die een bezoek aan onze winkel verbieden. Wij zijn gewoon open..

 

Uw gezondheid en de gezondheid van onze medewerkers heeft de hoogste prioriteit.

Zoals wij kunnen overzien kunnen we u veilig in de winkel te woord staan. Heeft u klachten zoals hoesten, keelpijn en koorts? Stel uw komst naar de winkel uit totdat u klachtenvrij bent. Heeft u geen klachten bent u gewoon welkom. Wij vragen u afstand tussen gasten en medewerkers te houden en ook in de winkel u aan de 1,5 meter te houden . Verder maken we contactpunten zoals balie, deurkrukken en pinapparaat extra schoon. Voor met name kinderen zal dit moeilijk zijn ons speelhoekje is dan ook niet toegankelijk meer dan voor kinderen uit verschillende gezinnen. Heeft u vragen stel deze dan bij voorkeur telefonisch en vermijd fysiek contact. We zijn dagelijks telefonisch bereikbaar tussen 8 en 18 uur.

Montage

Onze monteurs werken ook gewoon door en volgen de richtlijnen van het RIVM. Dit houdt in dat er bij aankomst en vertrek geen handen worden geschud. Gedurende montages of installaties verzoeken wij je om een gepaste afstand (minimaal 1,5 meter) te houden van onze monteur. Bij neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts mag u en/of onze monteur besluiten om de uitvoering van de service te annuleren.

We danken u voor uw begrip en het vertrouwen.

Geen reactie's

Geef een reactie