Corona update

Yes!! We zijn weer open!

Maar alleen op afspraak

Vanaf nu zijn we op afspraak weer voor u open! Persoonlijk advies op een door u gekozen moment? Dan kunt u een afspraak maken. Zo kunt u rustig en veilig bij ons shoppen op een moment dat het voor u goed uitkomt. U krijgt van ons alle persoonlijke aandacht.

Houdt u bij uw afspraak rekening met het volgende:

  • Een  afspraak is voor minimaal 10 minuten. Dit is om te voorkomen dat er toch contacten zijn tussen klanten die elkaar snel afwisselen.
  • Een mondkapje is verplicht en 1,5 meter afstand.

Uw gezondheid en de gezondheid van onze medewerkers heeft de hoogste prioriteit.

Heeft u nu vragen stel deze dan  telefonisch en vermijd fysiek contact. We zijn dagelijks telefonisch bereikbaar tussen 8 en 18 uur.

Wij bedanken u voor uw begrip en vertrouwen.

 

Montage

Onze monteurs werken gewoon door en volgen de richtlijnen van het RIVM. Dit houdt in dat er bij aankomst en vertrek geen handen worden geschud. Gedurende montages of installaties verzoeken wij u om een gepaste afstand (minimaal 1,5 meter) te houden van onze monteur. Bij neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts mag u en/of onze monteur besluiten om de uitvoering van de service te annuleren.

Heeft u een schade of spoed reparatie we helpen u graag  Belt u om een afspraak te maken.

Spoed reparaties en langere levertijden

Door het Corona virus gelden andere levertijden dan normaal. Het kan dus langer duren voor uw met uw klus kunnen starten dan dat u van ons gewend bent. Ook kan een reactie via mail langer op zich laten wachten dan normaal. Deze levertijden zijn het gevolg van drukte bij zowel ons als bij onze toeleveranciers. Heeft u een spoedgeval? Mail ons dan met in de titel het woordje ”spoed” deze krijgt dan voorrang. We nemen z.s.m. contact met u op. De overige mailtjes, chats, appjes en telefoontjes worden allemaal netjes beantwoord, maar wat later dan normaal. Onze excuses hiervoor.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.