Corona update 23 februari 2021

Yes!! Vanaf 3 maart 2021 zijn wij weer voor klanten geopend!

Natuurlijk volgen wij de regels, dit betekend het volgende:

– Wij mogen maximaal 2 klanten in de winkel hebben.  U moet zich 4 uur van te voren hebben aangemeld.

– De afspraken zijn voor minimaal 10 minuten. Dit is om te voorkomen dat er toch contacten zijn tussen klanten die elkaar snel afwisselen.

– Een mondkapje is verplicht en 1,5 meter afstand.

We gaan weer richting de zomer. Wilt u ook een mooi zonnescherm of andere zonwering wees er op tijd bij. Hoe dichter we bij de zomer komen hoe langer de levertijden worden.

Natuurlijk staan we ook voor u klaar voor behang, vloeren gordijnen etc. Wij hopen u snel weer te kunnen ontmoeten.

Uw gezondheid en de gezondheid van onze medewerkers heeft de hoogste prioriteit.

Heeft u nu vragen stel deze dan  tot 3 maart telefonisch en vermijd fysiek contact. We zijn tot 3 maart dagelijks telefonisch bereikbaar tussen 8 en 18 uur.

Wij bedanken u voor uw begrip en vertrouwen.

 

Montage

Onze monteurs werken gewoon door en volgen de richtlijnen van het RIVM. Dit houdt in dat er bij aankomst en vertrek geen handen worden geschud. Gedurende montages of installaties verzoeken wij u om een gepaste afstand (minimaal 1,5 meter) te houden van onze monteur. Bij neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts mag u en/of onze monteur besluiten om de uitvoering van de service te annuleren.

Heeft u een schade of spoed reparatie we helpen u graag  Belt u om een afspraak te maken.

Spoed reparaties en langere levertijden

Door het Corona virus gelden andere levertijden dan normaal. Het kan dus langer duren voor uw met uw klus kunnen starten dan dat u van ons gewend bent. Ook kan een reactie via mail langer op zich laten wachten dan normaal. Deze levertijden zijn het gevolg van drukte bij zowel ons als bij onze toeleveranciers. Houdt u daarom rekening met een langere levertijd. Heeft u een spoedgeval? Mail ons dan met in de titel het woordje ”spoed” deze krijgt dan voorrang. We nemen z.s.m. contact met u op. De overige mailtjes, chats, appjes en telefoontjes worden allemaal netjes beantwoord, maar wat later dan normaal. Onze excuses hiervoor.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.