Corona update

Antwoorden en informatie

We doen er alles aan om u veilig te ontvangen. Hier blijf je up to date over de laatste maatregelen met betrekking tot het corona virus. Omdat we het graag iedereen naar het zin maken volgen we de maatregelen vanuit de overheid. Hierbij is de gezondheid van onze medewerkers en klanten de grootste prioriteit.

Het laatste nieuws

Update n.a.v. persconferentie 14-01-22

Tijdens de persconferentie van 14 januari heeft de regering laten weten verschillende maatregelen te versoepelen. Zo mogen alle winkels weer open.

Wij heten u van harte welkom.

Montage

Onze monteurs werken gewoon door en volgen de richtlijnen van het RIVM. Dit houdt in dat er bij aankomst en vertrek geen handen worden geschud. Gedurende montages of installaties verzoeken wij u om een gepaste afstand (minimaal 1,5 meter) te houden van onze monteur. Bij neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts mag u en/of onze monteur besluiten om de uitvoering van de service te annuleren.

Heeft u een schade of spoed reparatie we helpen u graag  Belt u om een afspraak te maken.

Spoed reparaties en langere levertijden

Door het Corona virus gelden andere levertijden dan normaal. Het kan dus langer duren voor uw met uw klus kunnen starten dan dat u van ons gewend bent. Ook kan een reactie via mail langer op zich laten wachten dan normaal. Deze levertijden zijn het gevolg van drukte bij zowel ons als bij onze toeleveranciers. Heeft u een spoedgeval? Mail ons dan met in de titel het woordje ”spoed” deze krijgt dan voorrang. We nemen z.s.m. contact met u op. De overige mailtjes, chats, appjes en telefoontjes worden allemaal netjes beantwoord, maar wat later dan normaal. Onze excuses hiervoor.

Wij bedanken u voor uw begrip en vertrouwen.

 

Tags: