Zoekt u behang of een behanger in Den Haag?

Zoekt u behang of een behanger in Den Haag?

Vraag een offerte aan

U bent u op zoek naar een betrouwbare behanger en wilt het laten uitvoeren door een vakman?

We zijn een van de oudste bedrijven op het gebied van behang en behang werk. Onze behang specialist is al sinds 1953 actief in deze branche. Wij staan dus garant voor meer dan 60 jaar kennis en ervaring met behang.Zoekt u behang of een behanger in Den Haag. Zoek niet verder. In onze winkel (Op de leyweg in Den Haag) hebben wij een ruime voorraad van:

  •  foto behang
  • afwasbaar behang
  • vlies behang
  • luxe behang
  • klassiek behang

 

Goed behangen is vakwerk. Bij voorkeur wordt het door een vakman gedaan. Zo weet u zeker dat uw behang naadloos aan uw muur komt.

Naadloos behangen?

Voor onze behanger is het een koud kunstje voor u een grote klus.  Mensen maken zich vaak zorgen over de kosten die wij voor een behanger rekenen. Haalt u zelf het behang alvast van de muren en zorgt u voor een vlakke muur dan vallen kosten eerder mee dan tegen en kan de behanger meteen aan het werk. Wij rekenen voor een behanger met het aantal rollen wat u bij ons in de winkel heeft gekocht of het aantal uur wat de behanger werkt. U kunt rekenen op een mooi resultaat waarvan de naden lastig  dan wel niet te vinden zullen zijn. We behangen alleen met behang aangekocht in onze winkel. Op die manier kunnen we het resultaat waarborgen.

Geen reactie's

Geef een reactie